Eten & Drinken
Overnachten
Varen
Activiteiten
Informatie

WINKELS

In Oldemarkt koopt u alles wat u in uw vakantie nodig heeft. In de gezellige Hoofdstraat, met haar zeer oude geveltjes, vindt u bijvoorbeeld een uitstekend gesorteerde COOP-supermarkt, een brood- & banket-bakker, een juwelier, twee kledingwinkels, een tijdschriften- en boekenwinkel met postagentschap, een bloemenzaak, een fietsenwinkel met fietsverhuur, de DA drogist, een hobbywinkel, Oma’s Brocante en nog veel meer.

Voor het pinnen van geld kunt u terecht bij de pinautomaat van de Rabobank (toon op de kaart).

In Oldemarkt staan elke donderdagochtend drie marktkramen met vers brood, groente en fruit en kaas op de parkeerplaats aan het Slingeland (toon op de kaart) en op dinsdag- en zaterdagochtend kunt u verse en gebakken vis krijgen bij viskraam op de hoek van de Hoofdstraat en de Klaas Muisstraat (toon op de kaart).

Tijdens uw vakantie een lekke band of motorpech? Geen probleem: In Oldemarkt zijn twee garagebedrijven, een camperbedrijf en natuurlijk de fietsenmaker.


Onze professionele kapsalon is te vinden aan de Hoofdstraat 80 in Oldemarkt. Met ons team zorgen wij ervoor dat wij  met onze vakkennis , ervaring en creativiteit  de klanten tevreden onze kapsalon verlaten. Kwaliteit, gastvrijheid, gezelligheid, persoonlijke aandacht en een goede service staan voorop.

Contactgegevens
Kapsalon Doreen
Hoofdstraat 80
8375 AS Oldemarkt
Tel. 0561 452 202
E-mail: info@kapsalondoreen.nl
Website: http://www.kapsalondoreen.nl
Toon op de kaart


Uw kapsalon en schoonheidssalon op één adres. In de kapsalon maken wij gebruik van de producten van Wella en Mediceuticals. In de schoonheidssalon Extenso en Malu Wilz. Wij werken op afspraak: bel, of kom gezellig bij ons langs om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook 24/7 zelf uw afspraak boeken via onze website.

Contactgegevens
Thea’s Hair & Beauty salon

De Weeren 18
8375 CL Oldemarkt
Tel. 0561 450 620 
Website: http://www.theassalon.nl
Toon op de kaart


Schoonheidssalon PUUR is een professionele schoonheidssalon in het centrum van Oldemarkt, gespecialiseerd in huidverbetering, die staat voor kwaliteit, ontspanning en resultaat.

Contactgegevens
Schoonheidssalon PUUR Gewina

Hoofdstraat  120
8375 AT Oldemarkt
Tel. 0561 851 999
E-mail: info@puurgewina.nl
Website: http://www.puurgewina.nl
Toon op de kaart


In ons Beautycenter kun je terecht voor heerlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen. Ontspannend en een weldaad voor de huid. In de salon werken wij met  de 100% natuurzuivere producten van Botanical Beauty, geweldig zachte producten voor gelaat en lichaam.

Van een heerlijk ontspannende behandeling van anderhalf uur tot alleen wenkbrauwen epileren, het kan allemaal. Ook kunt u terecht onder de snelbruiner, in de infrarood warmtecabine, gel-lak voor handen en teennagels of een pedicure behandeling. Wil je meer weten? Zie op onze website of bel.

Contactgegevens
Body & Beauty Center Bianca

Klaas Muisstraat 2
8375 BX Oldemarkt
Tel. 0561 452 495
E-mail: info@bodyenbeautycenterbianca.nl
Website: http:/www.bodyenbeautycenterbianca.nl
Toon op de kaart


Schoonheidssalon Leonie is een sfeervolle, professionele schoonheidssalon aan huis en bevindt zich op de begane grond. Een huiselijke en ontspannen sfeer waar u tot rust komt en even dat moment helemaal voor uzelf heeft. U kunt hier terecht voor gezichtsbehandelingen, harsbehandelingen, massages, gel-lak en voetverzorging. Meer informatie over de salon en de behandelingen kunt u vinden op mijn website. Graag heet ik u van harte welkom in mijn salon!

Contactgegevens
Schoonheidssalon Leonie

Burgemeester Kuiperslaan 93
8375 BK Oldemarkt
Tel. 0611 625 322
E-mail:  info@leonieschoonheidssalon.nl
Website: http://www.leonieschoonheidssalon.nl/
Toon op de kaart


Bij dé drogisterij in Oldemarkt staan wij voor u klaar: bij ons wordt u altijd geholpen door een gediplomeerde medewerkster. Wij hebben een ruim assortiment dagelijkse verzorgingsproducten of een heerlijk geurtje. Een greep uit ons assortiment: New Care, Orthica, Vitalize, Rimmel, Louis Widmer en Alka. Kom eens gezellig langs!

Contactgegevens
DA Drogisterij Margo Oldemarkt
Klaas Muisstraat 2
8375 BX Oldemarkt
tel. 0561 760 005
Website: https://drogisterijmargo.nl/
Toon op de kaart


U kunt bij ons terecht voor Fysiotherapie, Manuele Therapie en Sporttraining. Mocht het niet lukken om in onze praktijk te komen, dan kunnen wij U ook thuis of op de camping behandelen.

Contactgegevens
FysioSport Oldemarkt

Koningin Julianaweg 28
8375 AC Oldemarkt
Tel. 0561 617 870
E-mail: info@fysiosportwolvega.nl
Website: www.fysiotherapieoldemarkt.nl
Toon op de kaart